RIGHT NOTES
Menu

THE 70s UNPLUGGED

Seizoen 2019-2020

LOVE THE ONE YOU’RE WITH 

Het komend seizoen speelt THE 70’s UNPLUGGED de voorstelling Love The One You’re With.

Deze gevleugelde uitspraak van Billy Preston vormt het thema voor de nieuwe show van THE 70’s UNPLUGGED. Een theaterconcert met de mooiste lovesongs uit de 70’s vol prachtige popsongs die gaan over de liefde in de breedste zin van het woord.

Met veel gevoel en enthousiasme zingen Vannessa Thuyns en Joost Dobbe hun versies van deze 70’s klassiekers. Vaak verrassend, soms sentimenteel, maar altijd vol vuur en met respect voor het origineel. De ijzersterke band zorgt voor een muzikale sfeer waarin de songs het best tot hun recht komen.

LOVE THE ONE YOU’RE WITH laat je de 70’s (opnieuw) beleven met de hits van bijvoorbeeld Crosby-Stills-Nash & Young, Fleetwood Mac, Joni Mitchell, Simon & Garfunkel, Bob Dylan, The Eagles, James Taylor, Linda Ronstadt en vele anderen.

Getuige de vele uitverkochte zalen en laaiend enthousiaste publieksreacties heeft THE 70’s UNPLUGGED zich de afgelopen jaren bewezen als vaste waarde op de muziek- en theaterpodia. LOVE THE ONE YOU’RE WITH is daarom een show die je niet wil missen!

VIDEO 

Klik hier voor speellijst ( data onder voorbehoud van wijzigingen

 • Met:

  Vannessa Thuyns – leadvocal en piano
  Joost Dobbe – leadvocal, gitaar en mondharmonica
  Rene Veerhuis– drums, percussie en vocal
  Leo Mongula  – bass en vocal
  Jan Willem Verbeek – gitaren

  techniek: Lex Amrein / Jeroen Pluimers

  Youtube: The 70s Unplugged

  Theaterboekingen: PRO ACTS  +31 (0)513 41 05 38

  Management/productie: Right Notes, Jan Willem Verbeek 06-54280641

  facebook.com/70unplugged